Drammen sentrum ønsker velkommen til Jakten på julegavene

Juleskurken har vært på ferde og stjålet julegaver! Kan du hjelpe oss med å finne gavene? I hver luke finner vi hint og ledetråder om hvor julegavene er gjemt, klarer du å løse dem og redde julen?
Tell ned til jul med vår morsomme julekalender, som er proppfull av flotte premier fra byens butikker, spisesteder og opplevelser :-)😃

•Premier hver dag •Morsomt for hele familien •Øk vinnersjansene for hovedpremien 24.desember -delta hver dag•
Mislykket betaling

Juleskurken har stjålet dette kortet, men siden de siste tallene manglet ble han avvist i kassen. Og han måtte gå ut med uforrettet sak. Ser du hvilke to tall (xx) som mangler?

Juleskurken har stjålet dette kortet, men siden de siste tallene manglet ble han avvist i kassen. Og han måtte gå ut med uforrettet sak. Ser du hvilke to tall (xx) som mangler?

Dagens premie

KOK Drammen er en flytende badstue, en sanselig og sosial naturopplevelse du sent vil glemme! Nyt kombinasjonen av dampende sauna, forfriskende bad og utsikten. Dagens premie er 2 timer badstue og bading for opptil 14 personer. Verdi 2600,-

{:answer_id=>[], :opt_in=>[], :opt_in2=>[], :opt_in3=>[], :subscriber_id=>[]}
Obs, her ble det ikke helt riktig. Feil er merket i rødt

Luke er avsluttet

Riktig svar: 32


Vilkår

- E-postadressen blir kun benyttet i forbindelse med Julekalenderen.
- Vinnerne vil bli kontaktet via e-post. Husk derfor å oppgi fullt navn og e-postadresse.
- Vinneren vil bli tilfeldig trukket basert på innsendte svar.
- Dersom nødvendig informasjon ikke er korrekt registrert vil premien gå tilbake til ny trekning.
- Deltagelse i Konkurransen er gratis og uten kjøpsforpliktelse.
- Deltagelse i Konkurransen er tillatt for enhver person som har gyldig e-postadresse, er 13 år gammel eller eldre på påmeldingstidspunktet.
-Premien må hentes i Drammen innen frist oppgitt i epost. Har du ikke mulighet til å hente premien, kan premien bli levert til Rett Fram opplevelser, eller annen frivillig organisasjon. I mailen vil det fremkomme informasjon om hvor premien hentes og evt når den må benyttes.Lykke til :-)